Hoʻomanaʻo ʻia nā huahana hou ma ʻEulopa a me ʻAmelika Hui Pū ʻIa

新闻模板

Hoʻomanaʻo huahana i ka EU

  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Kelemania i kahi pūʻulu o nā lako lako uila.ʻO ke kumu ʻo ia ka hewa o ke kelepona o ka mana lawe lima a ʻaʻohe pale wela i ka like.Hiki i kēia ke hana i ka wela nui o ka pākaukau, a hiki i ke ahi a i ʻole ke ahi.ʻAʻole hoʻokō kēia huahana i nā koi o ka Low Voltage Directive a me nā kūlana ʻEulopa EN 62040-1, EN 61000-6 a me EN 62133-2.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Farani i kahi pūʻulu o nā pihi lithium.ʻO ke kumu ʻo ia ka hiki ke wehe maʻalahi i ka pahu o ke pihi pihi.Hiki i ke keiki ke hoʻopā i ka pākaukau a hoʻokomo i loko o kona waha, e ʻeha ai.Hiki nō hoʻi i nā pila ke hoʻopōʻino i ka ʻāpana digestive ke ʻai ʻia.ʻAʻole hoʻokō kēia huahana i nā koi o ka General Product Safety Directive a me ka European standard EN 60086-4.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Farani i kahi pūʻulu o nā kaʻa uila "MUVI" i hana ʻia ma 2016-2018.ʻO ke kumu, ʻaʻole lawa ka hana o ka mea palekana, ka mea e hoʻōki maʻalahi i ka hoʻopaʻa ʻana i ka pākaukau ma hope o ka hoʻopiha piha ʻana, ʻaʻole lawa ka hana a hiki i ke ahi.ʻAʻole kūpono ka huahana i kaHoʻoponopono (EU) No 168/2013 o ka Pāremata ʻEulopa a me ka ʻaha kūkā.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Sweden i kahi pūʻulu o nā ʻāʻī a me nā headset bluetooth.ʻO nā kumu, ʻo ka solder ma ka PCB, ke kumu kūʻai alakaʻi solder i ka pilina pākaukau a me ka DEHP, DBP a me SCCP i ke kaula ma mua o ka maʻamau, he mea pōʻino i ke olakino.ʻAʻole kēia i hoʻokō i nā koi o ka EU Directive (RoHS 2 Directive) i ka palena o ka hoʻohana ʻana i kekahi mau mea pōʻino i nā mea uila a me nā lako uila, ʻaʻole hoʻi e hoʻokō i nā koi o ka hoʻoponopono POP (Persistent Organic Pollutants).
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Kelemania i nā kaʻa uila BMW iX3 me nā lā hana mai Iulai 10 a Iulai 12, 2019. ʻO ke kumu e hiki ai i ke kelepona ke hana i ka pōkole o loko o ka module pākahi ma muli o ka leakage o ka electrolyte, e alakaʻi ana i ka overload thermal. i loko o ka pākaukau, ka hopena o ke ahi.ʻAʻole hoʻokō ka kaʻa i ka Regulation (EU) 2018/858 o ka European Parliament a me ka Council of 30 Mei 2018 ma ka ʻae a me ka nānā ʻana i ka mākeke o nā kaʻa kaʻa a me kā lākou mau kaʻa, a me nā ʻōnaehana, nā ʻāpana a me nā ʻāpana ʻenehana ʻokoʻa i manaʻo ʻia no ia. nā kaʻa.

Hoʻomanaʻo huahana i ka US

  • Ua hoʻomanaʻo ka US CPSP i nā lopako hoʻomaʻemaʻe wai wai mai Aiper Elite Pro GS100 i hana ʻia e Shenzhen Aiper Intelligent Co., Ltd. ʻO ke kumu o ka hoʻomanaʻo ʻana ʻo ia ke hoʻopili ʻia ʻana o ke kaula hoʻopihapiha i loko o ka hāmeʻa me ka hoʻopili ʻole ʻana a i ʻole i hoʻopili ʻia i ke awa hoʻouka ma ka mīkini, hiki i ka pākaukau ke wela a me ke kaʻapuni pōkole, e hoʻopau ai i ke ahi a me nā pōʻino ahi.He 17 mau hōʻike no ka wela nui ʻana o nā lako.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Costco i nā lako mana kelepona mai Ubio Labs ma muli o ka wela nui a me ka hopu ʻana i ke ahi ma kahi lele kalepa.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Gree i ka 1.56 miliona dehumidifiers i hana ʻia ma waena o Ianuali 2011 a me Pepeluali 2014 no ka mea hiki iā lākou ke hoʻomehana, puhi a puhi i ke ahi, e hoʻokau i ke ahi a puhi i nā pōʻino i nā mea kūʻai.I kēia manawa, ua loaʻa iā Gree nā hoʻomanaʻo o nā dehumidifiers i kumu ai ma kahi o 23 mau ahi a me 688 mau mea wela.
  • Ua hoʻomanaʻo ʻo Philips 'personal health division i nā mākaʻikaʻi pēpē wikiō avent a Philips no ka mea hiki ke hoʻopaʻa ʻia nā ʻeke lithium-ion i loko o ia mau mea i ka wā e hoʻopiʻi ana, e hōʻeha ana i ke ahi a me ka pōʻino waiwai.
  • Ua hoʻomanaʻo ka US CPSC i nā panakō mana VRURC i hana ʻia ma Kina ma muli o ke ahi ma nā mokulele kalepa.

 

Hōʻuluʻulu manaʻo

I ka hoʻomanaʻo ʻana o nā huahana hou, pono mau ka nānā ʻana i ka palekana pākaukau o ka waihona mana.Ma Kina, ua hoʻokō ʻia ʻo CCC no nā pākaukau a me nā mea hana o ka panakō mana, akā ma ʻEulopa a me ʻAmelika Hui Pū ʻIa, ʻo ia ka mea nui o ka palapala hōʻoia.I mea e pale aku ai i ka hoʻomanaʻo huahana, pono e hoʻokō i nā koi o EN 62133-2 a me UL 1642/UL 2054 i ka manawa kūpono.

Eia kekahi, he nui nā mea hoʻomanaʻo i luna nei he mau huahana hiki ʻole ke hoʻokō i nā koi maʻamau i ka hoʻolālā.Pono nā mea hana e hoʻomaopopo pono i nā koi o nā kūlana kūpono i ka pae hoʻolālā huahana a hoʻohui iā lākou i ka hoʻolālā huahana e pale aku i nā poho waiwai ʻole.

项目内容2


Ka manawa hoʻouna: Dec-12-2023