Kauoha no ka ho'āʻo kūloko o ka palapala hōʻoia o Lūkini

Kauoha no ka ho'āʻo kūloko o Russian Certification2

Nānā nui:

Hoʻolaha ʻia ma Dekemaba 23, 2021, Russia Decree 2425 "Ma ke komo ʻana i ka papa inoa hui o nā huahana no ka hōʻoia koi ʻana a me ka haʻi ʻana o ka conformity, a me nā hoʻololi i ke Kauoha o ke Aupuni o ka Russian Federation No. N2467 o Dekemaba 31, 2022… ” e hoʻomaka ʻia ma Sepatemaba 1, 2022.

Content

1.Mai ka lā 1 o Kepakemapa, 2022, e ʻae wale nā ​​noi no Gost-R CoC (Certificate) a me DoC (Declaration) i nā hōʻike i hoʻopuka ʻia e nā laboratories accredited Lūkini.

2.Hiki ke hoʻohana ʻia nā Gost-R CoCs a me nā DoC i hoʻopuka ʻia ma lalo o 982 o ka RF PP ma mua o Kepakemapa 1, 2022 e like me ka maʻamau i ko lākou manawa kūpono, akā ʻaʻole hiki ke ʻoi aku ma mua o Kepakemapa 1, 2025. 

图片1

Ma hope o ka hoʻokō ʻia ʻana o ka hoʻoponopono, hiki ke loaʻa ka DoC ma ka waiho ʻana i kahi hōʻike hoʻāʻo i hoʻopuka ʻia e kahi keʻena i ʻae ʻia ma Rūsia.

Kānāwai:

Inā hoʻokō ʻo Rūsia i ka hōʻoia huahana e like me kēia hoʻoponopono, e hoʻolōʻihi i ka manawa no ka loaʻa ʻana o ka palapala hōʻoia a hoʻonui i ke kumukūʻai o ka hōʻoia hōʻoia.Akā naʻe, ua kamaʻilio ʻo MCM me nā keʻena kūloko a ua aʻo ʻia ʻaʻole paʻa loa ka hoʻokō ʻana, ʻoiai e ʻoi aku ka maʻamau ma mua o kēia manawa.E hoʻomau ka MCM i ka nānā ʻana i ke kūlana hou loa o kēia hoʻoponopono a loaʻa i kahi ala maikaʻi e hoʻoponopono ai i ka pilikia o ka hoʻouna ʻana i nā laʻana i ka hoʻāʻo kūloko.

项目内容2


Ka manawa hoʻouna: Mei-11-2022