ʻO ka wehewehe ʻana o ka Circulation Mark—CTP ma Rusia

新闻模板

  1. Ma ka la 22 o Decnd, 2020, Rūsia Federal Aupuni i hoopuka No. 460 Law, i ka hooponopono ana ma muli o Federal Aupuni Kanawai o No. 184 'On Technical Regulation' a me No. 425 'On Protection of Consumer Rights'
  2. I ka hooponopono koi 'ia ma ka Paukū 27 a me ka Paukū 46 o ka No. 184 Law' On Technical Regulation', nā huahana e pili ana i ka hōʻoia o ka conformity, me ma mua o ka lā o ke komo ʻana i ka ikaika o nā kānāwai ʻenehana, a me ka conformity i loaʻa. i hōʻoia ʻia ma ke ʻano i kuhikuhi ʻia e kēia Kānāwai Federal, e hōʻailona ʻia me kahi hōʻailona o ka holo ʻana ma ka mākeke, CTP mark (No. 696 regulation).
  3. No. 460 Law ua hoʻokō ʻia ma hope o 180 mau lā mai kona lā i hoʻopuka ʻia ai (Dec. 22).nd, 2020), mai ka lā 21 o Iunest, 2021. Mai ia manawa mai, e hōʻailona ʻia nā huahana i hoʻopaʻa ʻia me ka hōʻailona o ka holo ʻana (CTP) ma ka mākeke.
  4. E pili ana i nā koi o ka circulation mark CTP no nā huahana ma No. 460 Law, Russian Industrial and Foreign Trade Department, Russian Economic Development Department, Russian State Certification System Ministry, Russian Federal Technical Regulations and Metrology Ministry, Industry Association and Business Organization Representatives co- kākoʻo i ka manaʻo kikoʻī mahttps://regulation.gov.ru.Wahi a ka manaʻo hoʻolālā, hōʻike ʻia ka conformity o ka mea i hōʻoia ʻia ma mua o ka lā i hoʻokomo ʻia ai kēia kauoha a hōʻailona ʻia me ka conformity mark (PCT), e hoʻokuʻu ʻia i ke kahe ma mua o ka pau ʻana o nā palapala ma ka loiloi conformity, akā ʻaʻole ma hope. ma mua o Iune 20, 2022.
  5. Manaʻo: ʻo ka ʻōlelo 4 ma luna nei aia i loko o ka Draft, ʻaʻole i hoʻokomo ʻia.Ua waiho mua ʻia kēia Draft i ke Aupuni Pekelala o Rūsia, penei kona kūlana: (Loaʻa: https://regulation.gov.ru/projects#npa=113720)

图片1

Manaʻo MCM

1I loko o ka papa inoa o nā huahana pono e hōʻoia i ka hoʻokō like ʻana, hāʻule ka pākaukau i ke ʻano hōʻoia o ka Hōʻike o ka Conformity.

2No ka DoC i loaʻa ma mua o Iune 21, 2021 a me ka pākaukau me ka conformity mark (PCT), inā e komo ana i ka mākeke Lūkini ma a ma hope paha o Iune 21, 2021, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohui ʻana i ka circulation mark (CTP) ma ka ʻeke a me nā huahana.Inā paʻi kūhelu ʻia nā ʻōlelo 4 ma luna, a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka māka PCT no ka lawe ʻana aku a hiki i ka lā pau o DoC, akā ʻaʻole ma mua o Iune 20, 2022.

3No ka pākaukau i loaʻa iā DoC ma ka lā 21 o Iune, 2021 a i ʻole, e ʻoluʻolu e hōʻailona i ke kaʻa ʻana (CTP) ma nā huahana a me ka ʻeke.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-20-2021