Vietnam MIC palapala hōʻoia

Vietnam MIC palapala hōʻoia2

ʻO ka palapala hōʻoia o ka pākaukau e MIC Vietnam:

Ua ʻōlelo ʻia e ka Ministry of Information and Communications (MIC) o Vietnam mai ʻOkakopa 1, 2017, pono e loaʻa i nā pihi a pau i hoʻohana ʻia i nā kelepona paʻa lima, nā papa a me nā kamepiula i ka DoC (Declaration of Conformity) ma mua o ka hiki ke lawe ʻia mai;ma hope mai ua ʻōlelo ʻia e koi ʻia ka hoʻāʻo kūloko ma Vietnam mai Iulai 1, 2018. Ma ʻAukake 10, 2018, ua ʻōlelo ʻo MIC e loaʻa iā PQIR nā huahana i hoʻoponopono ʻia (me nā pākahi) i lawe ʻia mai i Vietnam.a i ke noi ʻana iā PQIR, pono e waiho ʻia ka SDoC.

 

ʻO Vietnam MIC palapala hōʻoia o ke kaʻina noi pākaukau:

1. Hana ʻia ka hoʻokolohua kūloko ma Vietnam e loaʻa ai ka hōʻike hōʻike hōʻike QCVN101:2020 /BTTTT

2. E noi no ICT MARK a hoʻopuka i ka SDoC (pono ka mea noi he hui Vietnamese)

3. E noi iā PQIR

4. E hoʻouna i ka PQIR a hoʻopau i ka ʻae ʻana i ka dute.

 

Ka ikaika o MCM

Hana pū ʻo MCM me ke aupuni Vietnamese no ka loaʻa ʻana o ka ʻike mua o ka palapala hōʻoia Vietnamese.

Ua kūkulu pū ʻo MCM i kahi keʻena hoʻokolohua Vietnam me nā keʻena aupuni kūloko, a ʻo ia wale nō ka hoa hoʻolālā ma Kina (me Hong Kong, Macao a me Taiwan) i koho ʻia e ka hale hana aupuni o Vietnam.

Hiki iā MCM ke komo i nā kūkākūkā a hāʻawi i nā manaʻo e pili ana i ka palapala koi a me nā koi ʻenehana no nā huahana pākaukau, nā huahana terminal a me nā huahana ʻē aʻe ma Vietnam.

MCM Hāʻawi i ka lawelawe hoʻokahi me ka hoʻāʻo ʻana, ka hōʻoia a me ka ʻelele kūloko i mea e hopohopo ai nā mea kūʻai aku.

项目内容2


Ka manawa hoʻouna: Jul-11-2023